Mary Kay er til for å gi kvinner over hele verden et beriket liv ved hjelp av fantastiske produkter og en unik karrieremulighet, men vi gjør også det vi kan for å ta vare på jordens begrensede ressurser. Selskapet har et omfattende internasjonalt miljøprogram, og en del av det heter Pink Doing Green. Her i Norden jobber vi aktivt med å finne nye løsninger og kreative ideer som bidrar til et bedre miljø.

1 million trær
Mary Kay har plantet én million trær over hele verden. Det er en del av selskapets innsats for en bærekraftig utvikling.

Økt gjenvinning
Mary Kays produksjonsanlegg har innført omfattende gjenvinningstiltak som fremmer en bærekraftig produksjon.

Utbyttbare produkter 
Mary Kays produkter og emballasje er innovative og miljøvennlige, og vi har solgt paletter med utbyttbare nyanser i mer enn 30 år.

Ingen søppelfyllinger 
Mary Kays produksjonsanlegg i Dallas har redusert vannforbruket med 20 % og bruker ikke søppelfyllinger.

100 % biologisk nedbrytbar emballasje 
De amerikanske distribusjonssentralene Mary Kay samarbeider med, bruker nedbrytbar emballasje. 

100 % fornybar energi 
Mary Kays hovedkontor og hovedproduksjonsanlegg i USA drives av fornybar energi.


Hva vi gjør for miljøet i Norden

Det er mer miljøvennlig å handle lokalt!

Når du handler av en Frittstående Hudpleiekonsulent i ditt nærområde, tar du et miljøvennlig valg. Det er enkelt å støtte lokale virksomheter, og jo nærmere vi kommer hverandre, desto kortere blir transportstrekningene.

Miljøvennlige firmabiler

Fremtiden er grønn, og det er en reise Lesley Cosmetics gjerne vil være med på. Frittstående Hudvårskonsulter som kvalifiserer seg til bilprogrammet vårt, kan velge MINI, Volvo og Mercedes som elbil. Velg det grønne sporet for å gjøre verden litt bedre!

Sosialt ansvar

Med den Gylne Regelen som hjørnestein faller det seg naturlig å fokusere på hva man kan gi til andre. Mary Kay Ash understreket hvor viktig det er å engasjere seg i veldedige formål, og å hjelpe til på de måtene man kan. I 1996 ble Mary Kay Ash Charitable Foundation (nå The Mary Kay Foundation) stiftet, og denne organisasjonen har som mål å støtte kvinner som blir utsatt for vold i hjemmet, samt kampen mot kreft. Klikk på koblingene under for å lese om flere initiativer fra Mary Kay Inc.

Lesley Cosmetics AB bidro til oppstarten av Great Andoh International School, en skole og et barnehjem for utsatte barn i Ghana. Vi donerer også penger og produkter til Kreftforeningen og ulike krisesentre i Norge, Sverige og Finland.

EN SOLSKINNSHISTORIE

Vi satser på fornybar energi! Vi har investert i et stort antal ladestolper på parkeringen utenfor hovedkontoret, og i 2022 installerte vi solceller på taket på hovedkontoret for å redusere strømforbruket. I tillegg fortsetter vi å jobbe for å redusere avfallsmengden og forbedre miljøavtrykket vårt.

EN LEVENDE ARV

Mary Kay Ash sin drøm fortsetter stadig å spre seg over hele verden. Ett nøkkelord som har fulgt firmaet gjennom historien, er innovasjon. Mary Kay ligger stadig i teten, og tilbyr kvinner hva de ønsker seg: innovative hudpleieprodukter som gir resultater, den nyeste sminken som fremhever enhver kvinnes personlighet, samt friske, uforglemmelige dufter. Gjennom prinsippene, verdigrunnlagene samt det sosiale ansvaret Mary Kay Inc. har tatt, bidrar de til å gjøre verden litt vakrere på mer enn én måte.