10-101617

MKMen® Shave Foam

187 ml

Barberingen blir optimal allerede på første forsøk med et lindrende og pleiende barberingsskum som danner et beskyttende lag mellom barberhøvelen og huden!

• Danner et beskyttende lag mellom barberhøvelen og huden
• Gir en jevn, tett barbering
• Motvirker at huden blir irritert
• Pleiende og lindrende sammensetning

Flere fordeler

Forskjellen mellom menn og kvinners hud oppstår først og fremst som et resultat av homonelle forandringer – men også ytre faktorer, som blant annet barbering, bidrar til å skape ulike behov. Derfor har Mary Kay utviklet en hudpleieserie spesielt for menn. MKMen® er en enkel og effektiv serie hudpleieprodukter som er utviklet for mannens spesifikke forutsetninger, og er den perfekte løsningen på behovene hans.

Huden i ansiktet blir fort tørr og irritert under barberingen, men med de rette forberedelsene kan barberingen bli en behagelig opplevelse – og gi et perfekt resultat på første forsøk! MKMen® Shave Foam lukker seg rundt hvert skjeggstrå og danner en beskyttende hinne mellom barberhøvelen og huden, slik at barberingen blir jevn og glatt uten å irritere huden. Barberskummet har i tillegg en lett og ren duft som øker opplevelsen av friskhet! Den pleiende sammensetningen inneholder ekstrakter fra agurk og aloe vera, som lindrer og motvirker hudirritasjon.

Bruk MKMen® Shave Foam sammen med de andre produktene i MKMen®-serien for å gjøre huden ren og frisk og hjelpe den med å ivareta sitt ungdommelige utseende! Produktet kan også brukes på sensitiv hud, tetter ikke til porene samt er klinisk testet mot hudirritasjon og allergier.


Påføringstips

• Vask ansiktet og skyll det med lunkent vann før barberingen. Da åpner hårsekkene seg, slik at barberingen blir enklere.
• Rist flasken godt. Dekk den fuktede huden med et jevnt lag barberingsskum.
• Gjennomfør barberingen og skyll ansiktet med vann.