Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin

Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin

50 g

Dette gjennomsiktige, silkeglatte serumet inneholder salisylsyre, som hjelper til med å rense og forebygge urenheter og fremtidig akne. Serumet inneholder ekstrakter av blant annet kanadisk geitrams, lyng og borrerot, som har vist seg å redusere rødhet i forbindelse med kviser.

- Inneholder salisylsyre og beroligende ingredienser fra planteriket.
- Reduserer det synlige inntrykket av porer.
- Trekker raskt inn i huden.
- Motvirker blankhet.
- Renser og forebygger kviseutbrudd.
- Bruk serumet sammen med resten av Clear Proof®-serien for å motvirke blankhet og redusere det synlige inntrykket av porer.

Les mer om Clear Proof®-serien

299 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Generell info om serien
Clear Proof® er en omfattende serie med fem produkter utviklet for å holde porene fri for smuss og urenheter. Tre av produktene (Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin, Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin og Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin) inneholder salisylsyre 2 %, en effektiv ingrediens som forebygger kviseutbrudd*. Den trenger inn i porene og tar kontrollen over overflødig talg og urenheter, samt får huden til å se klarere og sunnere ut.

De tre produktene inneholder også kanadisk geitrams, lyng og borrerot – botaniske ekstrakter som har vist seg å bidra til å redusere rødhet i forbindelse med kviseutbrudd. Serien inneholder også fuktighetskremen Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin, som roer ned huden og fyller på med viktig fuktighet, samt Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask, en virkningsfull maske med blant annet aktivt kull som trekker urenheter ut av huden. Sammen er disse produktene en kombinasjon som har en klar og tydelig effekt på hudens velbefinnende. *Basert på in-vitro-tester


Påføringstips

Påfør Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin i et tynt lag over hele ansiktet.

Påføringsrekkefølge Clear Proof®-serien:
Begynn med å rense huden med Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin. Følg opp med Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin og Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin, og avslutt med Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin. Bruk Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask 2–3 ganger i uken på ren og tørr hud.