Mary Kay® Brush Collection

Mary Kay® Brush Collection

Et profesjonelt resultat begynner med den perfekte kosten. De fem spesialdesignede kostene i Mary Kay® Brush Collection hjelper deg med å legge en profesjonell makeup!

1

Mary Kay® Cheek Brush

Kuppelformede naturhår er ideelt når du vil legget Mary Kay® Mineral Cheek Color på kinnbeina. Påføres med runde bevegelser langs kinnbeina – begynn på kinnenes høyeste punkt. Denne kosten kan også brukes til Mary Kay® Highlighting Powder. 

2

Mary Kay® Powder Brush

Jo større kosten er, desto lettere er det å jevne ut pudderet. Bruks til å påføre løst og presset pudder, fiksere foundation og påføre bronze. 

3

Mary Kay® Eye Color Brush

Anbefales for lettere påføring av Mary Kay® Mineral Eye Color på øyelokket og under øyenbrynet. 

4

Mary Kay® Eye Crease Brush

Denne kosten har kjegleformet bust av naturhår som er ypperlig ved påføring av Mary Kay® Mineral Eye Color når man vil ha dybde og definisjon i globallinjen. Kostens spiss er også prima når man skal legge lysnende highlights i indre og ytre øyekrok.  

Customize Your Collection

Customize Your Collection

Sett sammen det beste kostesettet noensinne med enda flere spesialdesignede koster som gir et utall muligheter. Mary Kay Global Makeup Artist Luis Casco ​forklarer hvorfor disse kostene er en ypperlig tilskudd til samlingen.


Mary Kay® Eye Smudger Brush 

”Denne kosten er yndlingsredskapet mitt for å gi sotede øyne mer dybde, slik at det ser ut som at jeg har brukt flere timer på å duse ut og blande øyenskyggene. Den gjør at du virkelig får kontroll, og gir deg evnen til å påføre farge akkurat der du vil ha de mest dramatiske effektene. Deretter kan du duse ut skyggene med samme nivå av kontroll.”

Mary Kay® Liquid Foundation Brush 

“Ved å bruke en foundationkost når du påfører sminken, bruker du betydelig mindre foundation enn du gjør når du påfører den på andre måter. Jeg tar ofte det som er igjen på kosten og legger det på halsen. Da blir hudtonen jevn, og grunnlaget blir perfekt.”

Mary Kay® Mineral Foundation Brush

“Jeg er veldig begeistret for denne kosten. Det er så lett å legge Mineral Powder Foundation med den! Man kan også duse ut sminken og arbeide inn andre typer av sminke med den.”

Finn en Frittstående Hudpleiekonsulent i dag

Les mer ...

Produktene du vil ha – servicen du fortjener

  • Kjøp produkter av din egen Frittstående Hudpleiekonsulent
  • Få spesialtilpassede anbefalinger
  • Få sminketips som lar deg vise deg fra din beste side

Finn hudpleiekonsulent

Kjøp produkter når du vil – hvordan du vil

  • Mary Kay tilbyr skjønnhet på dine egne vilkår
  • Levering på døren
  • Kjøp produkter på nett eller fra din Frittstående Hudpleiekonsulent

Jeg vil vite mer!