Go for the Glow!

I vår og sommer står pasteller og fornyelse i fokus, og sesongens nye Mary Kay-produkter byr på en uventet kombinasjon av pigmenter og strukturer. Nå kan du boltre deg i varme toner fra soloppgangen og svale nyanser inspirert av skumringstimen. I katalogen The Look finner du de heteste trendene akkurat nå!


Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette

Disse fjærlette øyenskyggene kan økes i intensitet, og legger seg ikke i folder og fine linjer. De kan både brukes én og én og kombineres for å gi en spennende ombré-effekt.

Limited Edition Mary Kay® Glossy Lip Oil

Mary Kays nye, innovative leppeolje er behagelig i bruk, og gir vakker høyglans uten å klisse.

Limited Edition Mary Kay® Nail Lacquer

Sesongens neglelakker er fargerike, enkle i bruk og gir et plettfritt resultat. De spennende nyansene kan kombineres for å få vakre kontraster og moderne effekter.

Makeup fra makeupartistene

Serious Moonlight

Tips: Lag en kunstig globallinje med øyenskygge over den naturlige linjen for å få øynene til å se større ut. Få et hypnotiserende blikk med nyansene fra Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette Glistening Horizon.

Se filmen og få stilen!

Dawn ´til Dusk

Tips: Sterk øyesminke passer best sammen med plettfri, skinnende hud. Unngå å bruke pudder, slik at din naturlige skjønnhet lyser gjennom. Kombiner nyansene fra Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette Glistening Horizon og Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette Sunlight for å få en spennende sommerlook.

Sunrise to Sunset

Tips: En anelse korall på eplekinnene gir ansiktet en varm glød og makeupen balanse. Få en søt og dramatisk stil med nyanser fra Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette Sunlight.

Finn en Frittstående Hudpleiekonsulent i dag

Les mer ...

Produktene du vil ha – servicen du fortjener

  • Kjøp produkter av din egen Frittstående Hudpleiekonsulent
  • Få spesialtilpassede anbefalinger
  • Få sminketips som lar deg vise deg fra din beste side

Finn hudpleiekonsulent

Kjøp produkter når du vil – hvordan du vil

  • Mary Kay tilbyr skjønnhet på dine egne vilkår
  • Levering på døren
  • Kjøp produkter på nett eller fra din Frittstående Hudpleiekonsulent

Jeg vil vite mer!