10-044289

Satin Body™ Pampering Set

Hva er vel bedre enn et herlig produktsett som gjør huden på kroppen silkeglatt i opp til 24 timer? Kos deg med herlig peeling, mykgjørende dusjsåpe og godtgjørende fukt med en lett og frisk duft som passer til de fleste!

• Silkeglatt hud i tre enkle trinn
• Varsom peeling
• Rens som forbereder huden på barbering
• Tilfører fukt i opp til 24 timer
• Ren og lett duft
• Passer til både menn og kvinner

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Satin Body™ Buffing Cream inneholder eksfolierende mikroperler som varsomt fjerner døde hudceller og andre urenheter fra huden. Tørre hudpartier blir mykere, slik at huden føles deilig silkeglatt og herlig oppfrisket. Kremen er mild nok til å kunne brukes hver dag.

Satin Body™ 2-in-1 Body Wash & Shave er både dusjsåpe og barberingsskum i ett og samme produkt! Denne smidige rengjøringsgelen gir rikelig med skum som har deilige, mykgjørende egenskaper. Disse rogivende og mykgjørende egenskapene gjør det enkelt å barbere områder på kroppen uten å irritere huden. Etter bruk føles huden myk, frisk og ren.

Satin Body™ Hydrating Lotion er en lett, fuktighetsgivende krem som trekker raskt inn i huden og etterlater seg et jevnt, glatt og balansert resultat. Huden føles herlig fuktet i opp til 24 timer, og produktet inneholder botaniske ekstrakter som gjør huden myk og beskytter den.

Når alle de tre produktene i settet brukes sammen, samarbeider de med hverandre for å gjøre huden deilig silkeglatt. Alle produktene i Satin Body™ Pampering Set er dermatologisk og klinisk testet mot hudirritasjon og allergier.


Påføringstips

• Påfør Satin Body™ Buffing Cream på fuktet hud. Skrubb hele kroppen med lette sirkelbevegelser, og gi områder hvor huden føles tørr litt ekstra omsorg. Skyll av.
• Legg en liten mengde Satin Body™ 2-in-1 Body Wash & Shave i håndflaten, masser den mellom begge hendene til den skummer, stryk den på den fuktige huden og skyll av. Ved barbering fuktes det aktuelle området, en liten mengde dusjsåpe påføres og såpen bearbeides til den begynner å skumme. Barberingen gjennomføres og såpen skylles av.
• Masser Satin Body™ Hydrating Lotion varsomt inn i huden over hele kroppen.