Skjønnhetssnakk med Luis

Mary Kay Global Ambassador Luis Casco elsker gelleppestift!

Gelleppestift er overalt!

Makeup forandrer og utvikler seg, akkurat som mote, og dette er siste nytt på markedet. Den føles lettere på leppene enn leppestift med kremkonsistens, og den legger seg ikke i fine linjer. Perfekt for selfies!


To fantastiske formler

Luis Casco bruker Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick når han jobber med events og motevisninger, som for eksempel Fashion Week. Han skaper ulike stiler med én og samme nyanse – den kan påføres med kost for herlige pin-up-lepper, eller med fingertuppen når han bare vil gi leppene en antydning til farge. Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick har klassisk tekstur med en moderne finish. Den tørker ikke ut, slik de fleste matte leppestifter gjør, og er perfekt når man vil ha et intenst fargeresultat. Finn favorittene dine, og sett sammen din egen kolleksjon!


Luis påfører Apple Berry med fingertuppen for å få et dempet fargeresultat. Når han vil ha et heldekkende, sofistikert resultat, påfører han et lag Red Smolder med kost. Og når han vil skape dybde på en enkel måte, legger han et tynt lag Midnight Red i munnvikene og Poppy Please midt på leppene. Deretter jevner han ut kantene.

Vi kan også anbefale...

Finn en Frittstående Hudpleiekonsulent i dag

Les mer ...

Produktene du vil ha – servicen du fortjener

  • Kjøp produkter av din egen Frittstående Hudpleiekonsulent
  • Få spesialtilpassede anbefalinger
  • Få sminketips som lar deg vise deg fra din beste side

Finn hudpleiekonsulent

Kjøp produkter når du vil – hvordan du vil

  • Mary Kay tilbyr skjønnhet på dine egne vilkår
  • Levering på døren
  • Kjøp produkter på nett eller fra din Frittstående Hudpleiekonsulent

Jeg vil vite mer!