Guide til skjønnhetsredskaper

Du vet jo at du trenger gode redskaper for å få plettfri makeup, men til hvor stor hjelp er egentlig profesjonelle koster hvis du ikke vet hvordan du skal bruke dem? Denne hurtigveiledningen hjelper deg med å kombinere kostene med produktene våre, slik at du kan få rett stil på null komma niks!

De viktigste sminkekostene

Mary Kay® Essential Brush Collection er et sett som dekker alle grunnleggende behov. Kvalitetskostene lar deg lage en rekke ulike stiler, og de kommer i et trendy etui.

All-Over Powder Brush

Kost for påføring av pudderfoundation. Den fordeler jevnt og feilfritt både presset og løst pudder samt solpudder.

Se settet

Cheek Brush

Denne multikunstneren hjelper deg med å forsterke, skulpturere og fremheve kinnbeina. Bruk den vinklede siden til rouge, kortsiden til highlighter og den lange, smale siden for å skape konturer.

Se settet

All-Over Eye Shadow Brush

Øyenskyggekost som passer perfekt for å duse ut skarpe kanter mellom øyenskygger og legge highlighter under øyenbrynet. Kostens smale og fleksible strå passer perfekt rundt øyelokkets konturer.

Se settet

Eye Crease Brush

Øyenskyggekost som fordyper fargene i globallinjen. Den vinklede tuppen konsentrerer pigmenter og gir makeupen større dybde. Den fleksible busten gjør det lett å enten sveipe eller presse øyenskyggen på plass før du duser ut kantene.

Se settet

Eye Smudger Brush

Øyenskyggekost som er perfekt for sotede øyne og highlighter-effekter. Brukes på øyenskygge eller eyeliner langs vippene over og under øyet. Kosten kan også brukes for påføring av leppestift.

Se settet

Finn en Frittstående Hudpleiekonsulent i dag

Les mer ...

Produktene du vil ha – servicen du fortjener

  • Kjøp produkter av din egen Frittstående Hudpleiekonsulent
  • Få spesialtilpassede anbefalinger
  • Få sminketips som lar deg vise deg fra din beste side

Finn hudpleiekonsulent

Kjøp produkter når du vil – hvordan du vil

  • Mary Kay tilbyr skjønnhet på dine egne vilkår
  • Levering på døren
  • Kjøp produkter på nett eller fra din Frittstående Hudpleiekonsulent

Jeg vil vite mer!